Startpakketten

Firma Van der Linde heeft op ons verzoek startpakketten samengesteld! Ze hebben een hele scherpe prijs. De porseleinverf is van Royal Talens, met prachtige kleuren.

Klik hier om daar meteen heen te gaan!

U kunt kiezen uit een basis-, uitgebreid- of luxe pakket, die u desgewenst nog kunt aanvullen door artikelen te kiezen uit de optielijst rechts. Bestelt u voor een bedrag hoger dan 100 euro, hoeft u geen verzendkosten te betalen.

Basispakket

Met het basispakket heeft u al genoeg om te starten en te ervaren of stippen wat voor u is. U kunt zonodig kleuren mengen en verf verdunnen (met 124). 
Verder zitten er de dottingtools in, een leeg flesje om de gemengde verf in te bewaren en natuurlijk onze prachtige cirkel-sjablonen. Het bedankkaartje bevat ook een sjabloon voor een hart, appel en kat.

Uitgebreid pakket

Met het uitgebreide pakket zijn de mogelijkheden -de naam zegt het al- uitgebreid! Het bevat al mijn favoriete kleuren.
Ook bevat dit natuurlijk ook weer de dottingtools, heeft u drie flesjes om gemengde verf te bewaren.
De porseleinstift vind ik geweldig, hiermee schrijf ik mijn naam en datum onder op het gestipte werk. Maar je kunt het ook gebruiken om te tekenen op je porselein.
Voor het mengen van verf, is een verfpalet onmisbaar.
Het potlood gebruik ik voor de verdeling op een vaas.
Verder, zie de uitleg bij het basispakket.

Luxe pakket

Allereerst is het grote voordeel bij het luxe pakket dat je geen verzendkosten hebt, iedere cent die je investeert, gaat op aan materialen. Dat scheelt toch twee potjes verf!
Met dit pakket heb je alle kleuren Royal Talens Porseleinverf die er zijn.
Daarnaast nog alle noodzakelijke tools. Twee maten porseleinstiften, maar liefst 6 potjes om je gemengde verf in te bewaren en natuurlijk de tools zoals beschreven in het uitgebreide pakket.
Wil je het jezelf helemaal gemakkelijk maken, denk dan ook aan de pottenbakkersschijf. Hierop zet je je werk en kun je het gemakkelijk draaien! Ideaal met het aftekenen op een vaas. Deze staat ook op mijn verlanglijstje!
Echt een schitterend pakket om te krijgen of je zelf cadeau te geven!
);